zondag 30 december 2007

Winter

Ook hier zag de wereld er prachtig wit uit vorige week en dus ben ook ik er even op uit geweest met de camera.
Wel was het nog ontzettend koud.....bbbbrrrrrr
Jammer genoeg heeft het niet zo lang geduurd en was de witte wereld snel verdwenen.






donderdag 6 december 2007

Canvas

Voor de verjaardag van mijn schoonvader heb ik deze 2 canvasjes gemaakt. Eerst insmeren met chalk inkt en goed laten drogen. Daarna de blokjes erop gestempeld waar ik de kleur ingestempeld heb.
De foto's heb ik er opgeplakt met "pop up" gleu dots....en dan nog het lint erop...die heel makkelijk vast te nieten zijn aan de achterkant.




woensdag 5 december 2007

Keep calm and carry on....

Toen ik deze spreuk zeg moest ik meteen denken aan al die enthousiaste stempelaars, scrappers, freubelaars die 's avonds met moeite naar hun bed kunnen komen omdat ze nog iets af willen maken. En áls ze dan eindelijk in hun bed liggen kunnen ze niet in slaap komen omdat ze nog vol zitten van ideeen en dit nog snel even kwijt moeten in hun eigengemaakte notitieboekje dat naast hun bed ligt.
Maar bedenk lieve mensen, morgen is er weer een dag vol met nieuwe ideeen, en nieuwe inspiratie.....daarom........

Lint, lint, lint en nog meer lint

Gisteravond heb ik al mijn lint maar eens netjes op kleur gesorteerd. Ik bewaarde het in platte dozen, netjes naast elkaar. Maar de doos die ik het meeste gebruikte zag er niet meer zo overzichtelijk uit.
Vandaar deze oplossing. Ik moet zeggen, het ziet er een stuk beter uit.









dinsdag 4 december 2007

A bird is flying.......

Dat ik mijn creativiteit ergens weg moet hebben is wel duidelijk, die genen heb ik gekregen van mijn moeder. Maar zelfs mijn oudste zoon Lars van 5 vind het geweldig om te freubelen en vertrekt regelmatig op zijn fietsje naar beppe zodat ze weer iets kunnen maken. Vanmidaag kwam ie thuis met het volgende.......




maandag 3 december 2007

Een gure dag, maar het zonnetje schijnt......

Zondag 2 weken geleden zijn we lekker naar het bos geweest. Moeders zoals altijd de fotocamera mee en hupsakee....de zon tegemoet, want die scheen wel.
Tussen de bomen was het heerlijk.....en de boys hebben zich opperbest vermaakt.









Waterval kaart

Eindelijk heb ik me er dan toch eens aan gewaagd.....de WATERVALKAART! Hij stond me eerst maar tegen want hij leek me wat moeilijk maar dat bleek het helemaal niet te zijn. De witte blokjes heb ik bestempeld, maar die kun je natuurlijk op elke andere manier bewerken. Ik moet zeggen, hij is best goed geluk......







Mijn Favoriet...

Nog steeds ben ik met de kerstkaarten bezig, alhoewel het einde nu wel in zicht komt. Ik heb de mensen om mij heen tevreden kunnen stellen dus nu ben ik zelf aan de beurt. Er wordt weleens gevraagd of ik nog wel inspiratie heb voor mijn eigen kaarten, maar gelukkig heb ik die nog.
Deze kaart blijft toch wel mijn favoriet.....vooral de achtergrond. En aangezien ik helemaal verzot ben op engeltjes is het voor mij niet zo moeilijk. Maar....om daar nu 50 van te gaan maken????