zaterdag 23 februari 2008

Kaart

Van het stukje rest papier heb ik nog deze kaart gemaakt...


Things to do....

Iedereen heeft wel zo'n notitie boekje op de kast liggen als geheugensteuntje voor alles wat je nog moet doen. Nou, IK dus ook. Het nadeel is altijd dat zo'n boekje zo snel leeg is. Ook zijn ze nooit zo groot. Dus heb ik zelf eentje gemaakt.
Het formaat is 23cm x 14cm geworden. Ik heb er genoeg vel in gedaan, met lijntjes, die ik uit een A4 kladblok gehaald heb. Zelf een mooie voor- en achterkant gemaakt en er 2 gaten in gemaakt voor de ringen. Zo kun je hem steeds opnieuw vullen en hoef je niet steeds zo'n klein kladblokje aan te schaffen.



Pimp my bus....

Wie bewaart die heeft wat en dus heb ik nog een heleboel bussen op zolder staan van de babytijd. Nooit heb ik er echt een leuk idee voor gehad tot nu...
Het papier is van K&Company en de bloemen heb ik bij de Action weg. De harten heb ik bestempeld met een sierlijke krul.




vrijdag 15 februari 2008

Adres boekje....

Hier nog een adres boekje....is bedoeld als cadeautje...



Nog meer boekjes....

Dit boekje is voor mijn moeder. Het is ook een adres boekje geworden. Ik hoef er niet over in te zitten of ze er blij mee zal zijn, want ze kon een nieuw adres boekje wel gebruiken.



Card boxes....

Deze dozen zijn voor kleine Nyls. Hij heeft van ons een kaart gekregen toen hij geboren is en zijn moeder wou deze dozen graag laten beplakken in dezelfde "stijl". Dit is wat het geworden is. De kaart die hij van ons gekregen heeft, die hangt in een klein fotolijstje op zijn kamer en de rest komt in deze dozen.




Bedankt......

Op speciaal verzoek heb ik deze "Bedankt" kaarten gemaakt. Ik vind het erg leuk om te doen en mijn vriendin vond ze prachtig..... Ik moet zeggen dat ik het dan toch wel jammer vind dat mijn werkstukjes weggaan. Ligt hem dat nu aan mij???of zijn er meer mensen die dat hebben?



Cadeau doosje voor de geboorte van een zoon....

Voor de geboorte van een jongen heb ik een cadeau doosje gemaakt. Het jongetje heet Brent en dus heb ik voor elke letter een 10x10 kaartje genomen waar een letter opstaat. Dit kaartje heb ik per stuk "versierd" en daarna met lint aan elkaar vast gezet. Het doosje heb ik van wat steviger karton gemaakt, net iets groter dan de slinger. Een mooi groot hart erop versierd met lint en klaar.....Aan het eerste kaartje heb ik een lusje gedaan waaraan de slinger kan worden opgehangen maar dit kaartje ligt ook bovenop zodat hij hieraan omhoog kan worden getrokken uit het doosje....Het was een geslaagd cadeautje....




Adresboekjes.....

Ik ben de laatste weken weer lekker druk bezig geweest. Ik heb dit adres boekje gemaakt. Er zit genoeg ruimte in voor een heleboel adressen. Het geheel is gebonden met de Bind it All van Zutter....