vrijdag 20 februari 2009

nog eentje...voor een meisje


Zulk lief papier...


vrijdag 13 februari 2009

Nog zo'n kaartje met lyra krijt...

Deze achtergrond is ook gestempeld met distress inkt ( Scattered Straw). De stempel is trouwens van Hero Arts... De bloem is weer afgedrukt met lyra krijt. Deze stempel is ook van Hero Arts (patterns & petals).

Stempelen met Lyrakrijt...

De achtergrond is gestempeld met distress inkt ( Weathered Wood). De bloem is een afdruk met lyra krijt.

donderdag 12 februari 2009

Tasje met fotoboekje

Afgelopen week hebben de workshop afgerond waarin we dit tasje hebben gemaakt met een bijbehorend fotoboekje...Het is altijd mooi om te zien hoe iedereen iets op zijn eigen manier maakt..Het was gezellig en zeker voor herhaling vatbaar.





Doosje met gedichten









Uitnodigingskaartjes voor een doop...

Een vriendin vroeg mij een uitnodiging te maken voor de doop van hun jongste dochter. Dit is het geworden....




vrijdag 6 februari 2009

Mijn eigen fotoboekje....

Dit boekje heb ik gemaakt met foto's van mijzelf als klein meisje...Het heeft 4 fotobladen die vastzitten met ringen....De letters zijn gemaakt op de cuttlebug, met het alfabet Hippie Chick. Ontzettend mooi en overal bij te gebruiken. De bladen heb ik eerst voorbewerkt met Distress inkt (Aged Mahogany).










woensdag 4 februari 2009

Zelf Dewdrops gemaakt!!!!

Na een "gouden" tip van een stempelvriend op de Stempelgroep ben ik vandaag aan de slag geweest met het maken van mijn eigen Dewdrops. Je kunt ze overal ter decoratie op gebruiken. Voor het scrappen, op je kaarten het maakt niet uit..... Je moet toegeven, ze zijn ontzettend leuk!!



maandag 2 februari 2009

Nog een paar vogeltjes...



Kaart met Vogel...

Ik heb eindenlijk mijn favoriete vogeltje weten te bemachtigen....wat is ie mooi hé???



zondag 1 februari 2009

Afgelopen week hadden wij een gesprek op school over mijn oudste zoon Lars. Ook hebben we zijn rapport bekeken en dat zag er heel goed uit. Natuurlijk ben je als ouder dan super trots op je kind....vandaar dat ik dit kaartje voor hem heb gemaakt. Want ja, nu meneertje in groep 3 zit kan ie dit zelf lezen!!!